Închide meniul

Ladislau Boloni este dorit de o echipă din Belgia! Unde poate ajunge antrenorul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 16:35

Ladislau Boloni este dorit de o echipă din Belgia! Unde poate ajunge antrenorul român

Ladislau Boloni, prima reacție după negocierile cu FRF pentru postul de selecționer

Zuma Press / Kurt Desplenter via hepta

Potrivit publicaiției Voetbal, Gent, formație ce a încheiat sezonul pe locul doi, l-ar dori pe român ca să se lupte la titlu, dorință pe care a avut-l Loți și la Antwerp. Belgienii susțin că Boloni s-ar fi întâlnit deja de două ori cu antrenorul secund de la Gent, Win De Decker.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gent este o echipă bună pe plan european, care a ajuns în acest sezon în șaisprezecimile Europa League. Totodată, Gent are doar un singur titul de campionă, pe care l-a obținut în 2015.

Boloni a fost dat afară de Antwerp

Boloni nu o va mai antrena pe Antwerp. Conducătorii clubului au decis să se despartă de tehnicianul român.

"Am decis să nu prelungim contractul lui Laszlo Boloni. Ne dorim să îi urăm succes pe viitor și să îi mulțumim pentru cele trei sezoane în care ne-a fost antrenor!", a fost anunţul pe site-ul clubului.

"Ești pregătit pentru provocările externe ale adversarilor și ale fanilor rivali, dar au fost și provocări interne, iar asta a fost cea mai mare prostie. Și nu mă refer la vestiar acum. Credeți-mă, au fost provocări care ne-au împiedicat să fim pe locul doi. Așa, am încheiat pe patru. Încă o dată, mi-a fost clar că dușmanul din interior este întotdeauna cel mai periculos", a fost răspunsul lui Boloni.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și