Închide meniul

Ionuţ Radu va evolua pentru o fostă câştigătoare a Champions League! Decizia anunţată de italieni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 15:08

Ionuţ Radu va evolua pentru o fostă câştigătoare a Champions League! Decizia anunţată de italieni

Zuma Press / Matteo Bottanelli

Ionuţ Radu se întoarce la Inter din sezonul următor

Internaţionalul român se va întoarce pentru a-i face concurenţă lui Samir Handanovic după un sezon plin de încercări pe care l-a început titular la Genoa fiind apoi împrumutat la Parma, echipă pentru care nu a înregistrat nici o apariţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu, o carieră în afara României

După ce a început fotbalul la Viitorul Bucureşti, Ionuţ Radu a plecat în Italia unde a fost achiziţionat de Inter la jumătatea anului 2013.

Cu Samir Handanovic încă în plină formă, românul a fost împrumutat la diverse echipe, reuşind să se afirme la Genoa şi fiind împrumutat la începutul lui 2020 la Parma, echipă pentru care nu a apărat nici măcar un minut în mod oficial.

Ionuţ Radu în poarta fostei câştigătoare a Champions League

Portarul naţionalei sub 21 de ani este aşteptat să se alăture lotului condus de Antonio Conte în următoarele zile. Conform Sempreinter.com, Radu va fi varianta de rezervă pentru poarta nerazzurrilor, înlocuindu-l în acest rol pe Daniele Padelli.

Ionuţ Radu a evoluat în 17 meciuri în sezonul actual, toate în tricoul celor de la Genoa. După ce a fost achiziţionat de Inter în 2013, el a semnat cu prima echipă în 2016.
 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și