Închide meniul

Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid. Care este elementul cheie în realizarea transferului

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 12:03

Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid. Care este elementul cheie în realizarea transferului

DPA Images / Michael Sohn via hepta

Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid. Care este elementul cheie în realizarea transferului

  • Haaland ar putea ajunge la Real Madrid
  • Un fotbalist actual al lui Dortmund ar putea facilita tranzacția
  • Haaland, comparat cu Ronaldo Nazario de Rivaldo

Hakimi se află de doi ani la Dortmund, formație la care este împrumutat de la Real Madrid. El s-ar putea întoarce pe Santiago Bernabeu în vară, dar în același timp Dortmund poate forța o prelungire a împrumutului, condiția fiind ca nemții să îi faciliteze transferul lui Haaland la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnaliștilor de la AS, Hans-Joaquim Watzke, CEO-ul Borussiei Dortmund și Florentino Perez, președintele Realului, au o relație apropiată și pot negocia transferul starului norvegian. Haaland poate ajunge cel mai devreme în Spania în iarna lui 2022, aceasta fiind o clauză din contractul său cu clubul din Bundesliga.

Rivaldo, despre Haaland: ”Are multe lucruri de la Ronaldo”

Rivaldo susține că Haaland ar fi înlocuitorul perfect pentru Gareth Bale la Real Madrid. Norvegianul este unul dintre cei mai în formă jucători din lume și poate ajunge în La Liga în sezoanele viitoare.

Reclamă

”Haaland este un fenomen al fotbalului și probabil va deveni cel mai bun atacant din lume. Cred că ar fi o soluție bună pentru Real Madrid, fiind un înlocuitor bun pentru Gareth Bale.

De asemenea, el are multe lucruri de la Ronaldo: marchează multe goluri, este foarte rapid și foarte bun în dueluri unu la unu. Înfruntă intrările adversarilor fără frică și este extrem de puternic. Însă e devreme să îi acordăm titlul de succesor al lui Ronaldo Nazario. Mai are multe de învățat, dar văd multe calități la el”, a spus Rivaldo, potrivit AS.

Reclamă

Erling Haaland, mai bun decât Ronaldo și Messi

Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, a devenit din nou în centrul atenției odată cu reluarea Bundesligii.

Puștiul norvegian a marcat un gol în partida dintre Dortmund și Schalke, ajungând astfel la 41 de reușite în carieră la vârsta de 19 ani. Acest record nu a fost reușit de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, Haaland fiind primul fotbalist cu o astfel de performanță.

Haaland are contract cu Dortmund pînă pe 30 iunie 2024. El este cotat la 72 de milioane de euro de Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul