Închide meniul

Doi jucători de la Borussia Dortmund, amendaţi pentru că s-au tuns în izolare. Au încălcat restricţiile de distanţare socială!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2020, 15:05

Doi jucători de la Borussia Dortmund, amendaţi pentru că s-au tuns în izolare. Au încălcat restricţiile de distanţare socială!

Profimediaimages

Jadon Sancho şi Manuel Akanji nu au respectat izolarea

S-a ajuns în această situaţie după ce au apărut poze cu Sancho şi Akanji în timp ce erau alături de un frizer. Niciunul dintre ei nu purta mască, fapt care a stârnit revoltă printre conducătorii Bundesligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jadon Sancho şi Manuel Akanji, amendaţi pentru că nu au purtat mască de protecţie

"Jucătorii de la Borussia Dortmund au încălcat, în mod evident, standardele generale de igienă şi protecţie împotriva infecţiilor. Nu există nicio îndoială că fotbaliştii profesionişti trebuie să se şi tundă. Totuşi, acest lucru trebuie făcut în conformitate cu normele în vigoare", se anunţă în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal din Germania (DFL).

Jadon Sancho nu a fost pedepsit şi pentru reacţia avută în timpul meciului dintre Borussia Dortmund şi Paderborn. Englezul de 20 de ani a înscris un hat-trick spectaculos şi s-a bucurat arătând un tricou pe care era mesajul "Dreptate pentru George Floyd". I-a dedicat astfel golurile afro-americanului ucis în Minneapolis după o intervenţie brutală a unui poliţist.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și