Închide meniul

Diego Simeone surprinde după eliminarea din Liga Campionilor: ”Am avut un sezon complet”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2020, 6:05

Diego Simeone surprinde după eliminarea din Liga Campionilor: ”Am avut un sezon complet”

DPA Images / Marius Becker via Hepta

Diego Simeone, eliminat prematur în Liga Campionilor

"Este amărăciune, tristeţe. Ne-am dorit mai mult. Dar am dat tot ce am avut, totul. Când pierdem, desigur, căutăm ceea ce nu merge. Dar am făcut totul pentru a ajunge în cel mai bun mod posibil la sfârşitul acestui lung şi dificil sezon. Nu am avut nici prospeţime fizică, nici continuitate, ne-au tăiat acţiunile foarte bine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone: ”Am avut un sezon complet”

Am revenit în meci în minutul 70 şi nu mai era la fel. Dar a venit cel de-al doilea gol al lor şi apoi am rămas fără timp. Au fost mai buni, mai rapizi. De la intrarea lui Joao Felix, am găsit trasee mai bune în atac. Am dat tot ce a fost mai bun din noi, a fost un an greu, foarte greu. Am făcut o treabă excelentă pentru a reveni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

Am încercat să facem tot posibilul pentru a merge mai departe în această competiţie care ne place atât de mult. A fost un sezon complet, cu locul 3 în La Liga care ne-a permis să ne calificăm pentru Liga Campionilor anul viitor. Vom încerca să ne îmbunătăţim jocul în sezonul viitor, va fi responsabilitatea noastră, a staff-ului tehnic", a spus ”Cholo” pentru lequipe.fr.

RB Leipzig s-a calificat, joi seară, la Lisabona, în semifinalele Ligii Campionilor, trecând în sferturile de finală de Atletico Madrid (2-1). În semifinale, germanii vor juca împotriva formaţiei franceze PSG.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și