Închide meniul

Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 11:23

Reclamă
Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via hepta

Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

Se vehicula că Iordănescu poate ajunge la FCSB, dar cea mai concretă ofertă o are de la Panathinaikos, anunță sport.ro. Potrivit sursei menționate, formația din Grecia caută un nou tehnician pentru a o califica în grupele Ligii Campionilor. Conducătorii lui PAO sunt nemulțumiți de Georgios Donis, actualul antrenor al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, pe lista celor de la Panathinaikos

Donis are ca obiectiv calificarea echipei în Liga Campionilor, deci trebuie să se claseze pe primele două locuri. Dacă nu va reușit acest lucru, atunci Iordănescu are șanse mari să ajungă în Grecia. Conducătorii vor să ia exemplul rivalelor Skoda Xanthi și PAOK, care l-au avut la cârmă pe Răzvan Lucescu.

În ultima perioadă s-a vehiculat că Iordănescu l-ar înlocui pe Bogdan Vintilă la FCSB din sezonul viitor, însă acesta a dezmințit aceste zvonuri.

”Nu s-a pus problema în ultima perioadă, eu nu am mai avut discuţii cu patronul şi ultima dată când am discutat a fost despre jucători. A fost anul trecut în vară, acea ofertă spusă chiar de gura patronului. De atunci eu nu am mai discutat despre colaborare cu FCSB.

FCSB are un antrenor despre care eu cred că a făcut lucruri bune şi cred că merită linişte. Iar dacă eu aş spune ceva în momentul de faţă care ar fi departe de realitate aş fi total nedrept”, a declarat Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și