Închide meniul

David Silva – Ademenit cu un avion privat şi o casă de lux! Lazio se implică total pentru transferul mijlocaşului spaniol

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 18:08

David Silva – Ademenit cu un avion privat şi o casă de lux! Lazio se implică total pentru transferul mijlocaşului spaniol

DPA Images / Justin Tallis/Nmc Pool

David Silva în timpul unui meci

Clubul italian nu îi oferă acestuia doar un salariu anual de trei milioane de euro ci încearcă să îl convingă şi cu propriul său avion privat şi o casă de lux în centrul Romei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Silva – Destinaţie incertă pentru sezonul următor

David Silva a petrecut zece ani împreună cu clubul din Manchester, apărând în 309 meciuri în tricoul lui City.

Veteranul de 34 de ani nu a confirmat încă destinaţia sa pentru sezonul viitor, anunţând că se concentrează în mod total pe meciul de vineri cu Real Madrid in optimile de finală ale Champions League.

Lazio, fără certitudinea succesului

Deşi clubul din Roma s-a calificat în Liga Campionilor pentru prima dată după 12 ani, Dailymail anunţă că Lazio nu este singura echipă care şi-l doreşte pe Silva.

Jucătorii lui Simone Inzaghi ar beneficia cu siguranţă de pe urma experienţei mijlocaşului spaniol însă oferta de 52.000 de lire sterline pe săptămână este destul de mică prin comparaţie cu cele 86.000 de lire sterline cerute de acesta.

Reclamă

După ce a câştigat patru titluri în zece ani în Premier League, David Silva are cu siguranţă de ales în ceea ce priveşte ofertele.

Jucătorul de 34 de ani a mai fost conectat şi cu o posibilă mutare în Major League Soccer pentru echipa Inter Miami a lui David Beckam precum şi în Dubai la cluburi precum Shabab Al-Ahli şi Al-Nasr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lazio Roma încearcă să îl transfere pe mijlocaşul spaniol David Silva
  • După zece ani la Manchester City, Silva are oferte din mai multe campionate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și