Închide meniul

Cristiano Ronaldo dă tonul la transferuri! Ce jucător din Serie A vrea la Juventus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 14:18

Cristiano Ronaldo dă tonul la transferuri! Ce jucător din Serie A vrea la Juventus

Zuma Press / Fabio Ferrari / Lapresse via hepta

Cristiano Ronaldo dă tonul la transferuri! Ce jucător din Serie A vrea la Juventus

Chiesa evoluează la Fiorentina și este unul dintre cei mai prolifici fotbaliști ofensivi din Italia. Internaționalul italian ar putea ajunge la Torino pentru 60 de milioane de euro, suma pe care o cere Fiorentina în schimbul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiesa mai are contract cu clubul toscan până în 2022. El a evoluat în 26 de partide în Serie A și Cupa Italiei, marcând șapte goluri. Fotbalistul este cotat la 48 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Cristiano Ronaldo a reluat antrenamentele

Cristiano Ronaldo a început antrenamentele cu Juventus. Starul portughez s-a prezentat pe 19 mai la baza de antrenament.

Ronaldo a revenit în Italia de la începutul acestei luni, dar abia acum s-a prezentat la pregătirile echipei. 72 de zile au trecut de la ultimul antrenament la care portughezul a participat alături de echipă.

Serie A s-ar putea relua pe 13 iunie, iar Juventus va încerca să câştige un nou titlu. Liderul din Italia are doar un punct în faţa lui Lazio, cu 12 etape înainte de finalul sezonului.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și