Închide meniul

Ciocnirea titanilor în sferturile UEFA Champions League. Messi şi Lewandowski, în formă maximă înaintea războiului de la Lisabona. Programul complet 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2020, 20:45

Ciocnirea titanilor în sferturile UEFA Champions League. Messi şi Lewandowski, în formă maximă înaintea războiului de la Lisabona. Programul complet 

DPA Images / Marius Becker via Hepta

Sferturile de finală ale UEFA Champions League

De departe, derby-ul sferturilor de finală este Bayern Munchen – Barcelona. Lewandowski şi Messi au făcut show cu Chelsea, respectiv Napoli. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Polonezul a reuşit o dublă de senzaţie, în timp ce Messi a marcat o minune de gol, deşi era înconjurat de 5 adversari. Mai mult, Messi a obţinut şi un penalty şi a mai avut şi un gol anulat. 

Un alt duel tare va fi cel între Manchester City şi Lyon, echipă ce a produs marea surpriză din optimile de finală ale UEFA Champions League. Francezii au reuşit să o elimine pe Juventus, una dintre echipele ce sperau să se impună în actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Partea de tablou a echipelor care nu au câştigat niciodată trofeul

În cealaltă parte a tabloului, se vor duela pentru un loc în marea finală patru echipe care nu au câştigat niciodată UEFA Champions League. 

PSG, echipa şeicilor de la Paris, va întâlni surpriza din această ediţie a Ligii Campionilor, Atalanta. Deşi duelul pare dezechilibrat, Atalanta poate produce surpriza. Formaţia din Bergamo a terminat pe pe locul 3 în Serie A şi a marcat numai puţin de 98 de goluri. 

Reclamă

Un alt sfert de finală, care la prima vedere pare dezechilibrat, va fi cel dintre Atletico Madrid şi Leipzig. 

Sferturile, semifinalele şi finala vor avea loc la Lisabona, după următorul program:

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și