Închide meniul

Când se poate relua Premier League. Anunțul ministrului sportului din Anglia: ”Am purtat discuții”

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 14:52

Când se poate relua Premier League. Anunțul ministrului sportului din Anglia: ”Am purtat discuții”

DPA Images / Martin Rickett via hepta

Când se poate relua Premier League. Anunțul ministrului sportului din Anglia: ”Am purtat discuții”

  • Când se va relua sezonul din Premier League
  • Declarațiile ministrului sportului din Anglia
  • Premier League, afectat financiar de pandemie

Dowden își dorește ca prima ligă din Anglia să se reia cât mai repede, dar spune că nu va începe mai devreme de luna iunie. Acesta a mai spus, de asemenea, că nu poate oferi o dată exactă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oliver Dowden: ”Am purtat discuții cu reprezentanții Premier League”

”Personal, am purtat discuţii cu Premier League în vederea repornirii fotbalului cât mai curând posibil, pentru a putea susţine întreaga comunitate fotbalistică din Marea Britanie.

Dar, desigur, orice astfel de mişcare ar trebui să se facă în concordanţă cu recomandările medicilor. Nu putem să reluăm activitățile mai devreme de luna iunie”, a spus Dowden, potrivit Reuters.

Reclamă

Premier League a fost suspendat pe 13 martie și rămâne așa până pe 30 aprilie, atunci când se va lua o nouă decizie. Regulile de izolare din Marea Britanie rămân în vigoare până pe 7 mai.

Premier League, competiția ce va suferi cel mai mult de pe urma pandemiei

Potrivit Institutului de business sportiv din Barcelona, cele mai tari ligi din Europa vor pierde nu mai puțin de patru miliarde de euro în cazul în care partidele nu se mai pot relua.

Reclamă

Cel mai mult va suferi Premier League, acolo unde sunt foarte mulți bani din drepturile de televizare. Astfel, se estimează că englezii vor pierde 1,25 miliarde de euro. În top urmează La Liga (850 de milioane de euro), Bundesliga (750 de milioane de euro), Serie A (650 de milioane de euro) și Ligue 1 (400 de milioane de euro).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024
EURO 2024 • 1 ian., 12:57
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024, dar și celelalte competiții de top. Ce cotă are România la turneul final
Boxing Day în fotbalul britanic
Diverse • 20 dec., 22:23
(P) Boxing Day în fotbalul britanic
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză
Premier League • 14 dec., 22:12
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză