Închide meniul

Barcelona, sfătuită să plătească oricât e nevoie pentru Neymar. "Aș vinde Costa Brava pentru a-l aduce!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2020, 12:27

Barcelona, sfătuită să plătească oricât e nevoie pentru Neymar. "Aș vinde Costa Brava pentru a-l aduce!"

Profimediaimages

Neymar, dorit cu orice preț de Barcelona

Starul brazilian poate fi luat de la PSG pentru aproximativ 180 de milioane de euro. Salariul cerut de acesta este pe măsură. Neymar i-a anunțat pe impresari că își dorește să primească, anual, 70 de milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernd Schuster își dorește ca Neymar să revină la Barcelona

Schuster a jucat opt ani pe Camp Nou, perioadă în care a ridicat șase trofee. Cel care a evoluat și pentru rivalele din Madrid, Real și Atletico, este convins că Neymar merită orice sacrificii de ordin financiar.

"Aș vinde Costa Brava pentru a-l aduce pe Neymar. Barcelona are nevoie de el. Lautaro Martinez este bun, s-ar putea adapta, dar cred că Barcelona a 'șchiopătat' după plecarea lui Neymar și Iniesta. Îi lipsește un jucător care driblează și care se descurcă excelent din postura de unu contra unu", a declarat Bernd Shuster pentru 'El Transistor', citat de El Mundo Deportivo

Pus să aleagă între Mbappe și Neymar, fostul antrenor al Realului nu a stat pe gânduri.

"Mbappe încă nu a atins nivelul lui Neymar. Niciodată nu am mai văzut o tripletă de genul MSN (Messi-Suarez-Neymar), care să se potrivească atât de bine. Totuși, Mbappe are un viitor strălucitor în față", a mai spus Schuster.

Reclamă

Neymar a împlinit 28 de ani în luna februarie și tocmai a devenit campion cu PSG. În cele patru sezoane petrecute la Barcelona a câștigat de două ori titlul și ediția din 2015 a UEFA Champions League. A înscrist 68 de goluri în La Liga!

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și