Închide meniul

FCSB caută soluții pentru cazul în care nu este lăsată să revină în Ghencea. Destinația la care nu s-a gândit nimeni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2020, 5:17

FCSB caută soluții pentru cazul în care nu este lăsată să revină în Ghencea. Destinația la care nu s-a gândit nimeni

Facebook CNI

FCSB ar putea juca pe stadionul Arcul de Triumf

Vicecampionii României visează totuși să revină în Ghencea, pe arena de 100 de milioane de euro. Conflictul dintre Becali și Armată le-ar putea spulbera fanilor marele vis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu anunță că FCSB ar putea juca pe stadionul Arcul de Triumf

Ilie Dumitrescu ia în calcul varianta în care FCSB va fi nevoită să joace pe arena cu 8200 de locuri.

"Un lucru este cert: dacă acest stadion a fost construit din bani publici, probabil că FCSB va dori să joace pe Arcul de Triumf, nu e niciun fel de problemă. Nu ştiu, am spus că există posibilitatea să joace pe Arcul de Triumf", a precizat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Legenda Stelei consideră că ar fi o nedreptate dacă FCSB nu va primi dreptul de a evolua în Ghencea.

"Va fi o bijuterie de stadion şi va trebui întreţinut. Să nu uităm că nici la Naţional Arena lucrurile nu sunt pe plus, adică sunt pe minus în fiecare an, sunt sume importante. Şi acolo a fost ceva activitate, au jucat FCSB şi Dinamo, plus că au fost concerte.

Reclamă

Trebuie menţinut acest obiectiv pentru că e construit din bani publici. Atâta timp cât a spus ministrul că orice echipă poate să joace dacă plăteşte chiria… Ai face un abuz. Dacă ai avea o ofertă să închiriezi stadionul şi s-au îndeplinit toate condiţiile şi nu ai vrea să ai bani la buget, nu e un abuz?", a subliniat fostul atacant al naționalei României.

Stadionul Steaua

Stadionul Arcul de Triumf

Reclamă 4 / 0/3
  • valoare lucrări de aprox. 136 de milioane de lei
  • capacitate de 8.200 de locuri
  • realizat în proporție de peste 70%
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și