Închide meniul

Lăudat de Denis Alibec, Mirel Rădoi a avut o reacţie pe măsură. "Cel mai important este respectul faţă de colegii lui"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 15:52

Lăudat de Denis Alibec, Mirel Rădoi a avut o reacţie pe măsură. "Cel mai important este respectul faţă de colegii lui"

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Denis Alibec

Antrenorul primei reprezentative i-a răspuns atacantului Astrei. Rădoi a ţinut să anunţe că golgheterul giurgiuvenilor trebuie să îl impresioneze prin ceea ce face pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, răspuns pentru Denis Alibec

"Nu ştiu dacă neapărat sunt cel mai bun. Acum simte încrederea staffului ca de altfel toţi jucătorii. În aceste zile am încercat să avem o relaţie sinceră şi pentru unii contează foarte mult. Cred că cel mai important în momentul de faţă este respectul faţă de colegii lui şi echipa naţională. Contează mai puţin ce spune despre staff. Contează mai mult să pună în aplicare ceea ce facem la antrenament", a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Reacţia lui Rădoi vine la o zi după ce Alibec a dezvăluit că este impresionat de modul în care se lucrează acum în cantonamentul naţionalei.

"Nu am spus niciodată de vreun antrenor al naţionalei dacă îmi place sau mi-a plăcut, dar, sincer, cred că Mirel Rădoi este cel mai bun cu care am lucrat până acum", declarase Denis Alibec.

Naţionala României va juca vineri, de la ora 21:45, împotriva selecţionatei Irlandei de Nord. Meciul din Liga Naţiunilor va fi în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și