Închide meniul

EXCLUSIV | Cosmin Contra a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la naţionala României. "Aşa putem să ne calificăm la Euro!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 15:11

EXCLUSIV | Cosmin Contra a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la naţionala României. "Aşa putem să ne calificăm la Euro!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra a plecat în luna noiembrie de la selecţionata României

"Guriţă" este convins că Mirel Rădoi poate ajunge alături de tricolori la turneul final. L-a încântat victoria de senzaţie obţinută de naţionala României în Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra are încredere deplină în Mirel Rădoi

Cosmin Contra a colaborat cu Rădoi în perioada în care acesta impresiona la reprezentativa de tineret. De altfel, Mirel a ţinut să recunoască meritele pe care le are şi fostul selecţioner.

"Am văzut ce a declarat Rădoi. La început aşa a fost şi cu mine. Suflul ăla l-au avut şi cu mine şi de aia am şi decis să plec de la naţională, tocmai pentru a veni cineva cu suflu nou şi pentru a putea să ne calificăm la Campionatul European. Până la urmă acesta este obiectivul!

Mă bucur că a câştigat naţionala, că s-a făcut un meci bun din toate punctele de vedere. Jucătorii au acum un moral ridicat pentru barajul din Islanda", a declarat Cosmin Contra pentru AntenaSport.

Mirel Rădoi a dus-o pe România pe primul loc în grupa din Liga Naţiunilor. Pentru tricolori urmează confruntarea din Islanda, din barajul pentru prezenţa la Campionatul European.

Reclamă

"Nu am câştigat mare lucru, doar entuziasm şi încredere. În zilele pe care le-am avut cu băieţii, au înţeles ce înseamnă determinare, spirit. Astea trebuie recâştigate. Am păstrat ce a fost bun de la vechiul staff, ţin să le multumesc, noi doar am reuşit să completăm cu câteva lucruri", a declarat Mirel Rădoi la finalul meciului din Austria.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și