Închide meniul

Denis Alibec nu uită şi nu iartă! Atacantul Astrei se "transformă" când joacă împotriva lui FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2020, 18:31

Denis Alibec nu uită şi nu iartă! Atacantul Astrei se "transformă" când joacă împotriva lui FCSB

Captură Digi Sport

Denis Alibec a făcut spectacol cu FCSB

  • Alibec este golgheterul Astrei
  • A reuşit 2 goluri şi o pasă decisivă cu FCSB

Vârful de 29 de ani a plecat cu scandal de la vicecampioana României şi nu ratează nicio ocazie să îi încurce pe roş-albaştri. Alibec a fost într-o formă de zile mari şi în această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a contribuit la golurile Astrei

Astra a fost condusă cu 2-0 de FCSB, dar Alibec s-a descătuşat. Mai întâi a redus din diferenţă, în minutul 36, după care l-a servit perfect şi pe Takayuki Seto. În startul reprizei secunde, internaţionalul român a pasat decisiv la golul de 2-2. Cu 10 minute înainte de final a reuşit chiar să întoarcă scorul!

A fost al treilea meci la rând în care Denis nu o iartă pe FCSB. În aceste dispute, Alibec a înscris nu mai puţin de 5 goluri şi a oferit 2 assist-uri. 

Reclamă

Pentru Alibec poate fi ultimul sezon la Astra. Golgheterul giurgiuvenilor (13 goluri) îşi doreşte să plece în această vară.

"Mi-aş dori ca Alibec să poată pleca, îşi doreşte acest lucru, s-a pregătit bine, chiar îşi doreşte să facă pasul într-un campionat mai puternic, unde să câştige mai bine şi financiar", a spus Bogdan Andone.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului