Închide meniul

Absenţă de ultimă oră la CFR Cluj. "Eroul" din derby-ul cu FCSB nu a făcut deplasarea la Botoşani. "Este o problemă medicală"

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 8:21

Reclamă
Absenţă de ultimă oră la CFR Cluj. "Eroul" din derby-ul cu FCSB nu a făcut deplasarea la Botoşani. "Este o problemă medicală"

Profimediaimages

Arlauskis nu joacă în această seară, cu FC Botoşani

Lituanianul nu a fost inclus în lot şi a rămas la Cluj. În locul lui îşi poate face apariţia un junior. Puştiul de 17 ani, Otto Hindrich, a fost singura rezervă de portar a campioanei în meciul cu roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis ratează duelul cu FC Botoşani

Arlauskis a fost omul meciului în CFR Cluj-FCSB 0-0. Portarul de 32 de ani a resimţit dureri, iar Dan Petrescu a decis să nu îşi asume niciun risc.

"Este o problemă medicală, dar avem totuşi un lot numeros. Chiar dacă lipseşte un jucător din lot, avem variante să îl înlocuim. Într-adevăr, Arlauskis este un portar de mare valoare, care nu mai are nevoie să demonstreze ceva", a reacţionat Bogdan Mara la Pro X.

Directorul sportiv al CFR-ului a discutat şi despre posibilitatea ca Arlauskis să rămână la echipă şi sezonul viitor.

"Noi aşteptăm veşti de la el. Este într-o situaţie mai complicată pentru că e la final de contract şi probabil sunt multe oferte pentru el. Are o vârstă, a ajuns la o maturitate şi o exprimare extraordinară. Noi îl dorim în continuare. Discutăm cu el mereu şi sperăm să rămână în continuare alături de noi", a mai spus Bogdan Mara. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și