Închide meniul

A venit decizia de la TAS. Astra rămâne în afara cupelor europene. Alibec şi Budescu pot să-şi facă bagajele!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2020, 14:08

A venit decizia de la TAS. Astra rămâne în afara cupelor europene. Alibec şi Budescu pot să-şi facă bagajele!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Astra a primit răspunsul de la TAS

  • Giurgiuvenii nu au drept de a participa în Europa League
  • Se menţine decizia iniţială luată de FRF

Echipa lui Bogdan Andone tocmai a urcat pe locul 3 în Liga 1 după victoria cu FCSB. Problemele financiare o ţin departe de Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra a pierdut apelul la TAS

"Tribunalul Arbitral al Sportului a respins astăzi, 30 iunie 2020, contestația formulată de AFC Astra împotriva deciziei Comisiei de apel pentru acordarea licenței cluburilor, prin care s-a refuzat acordarea licenței UEFA pentru sezonul 2020-2021.

La data de 5 iunie 2020, Comisia de apel a menținut hotărârea instanței de fond de refuzare a licenței UEFA, pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul național de licențiere a cluburilor, respectiv pentru existența unor datorii financiare restante la data de 30 aprilie 2020 către alte cluburi, către angajați și către asigurările sociale și autoritățile fiscale", se anunţă în comunicatul FRF.

Reclamă

În condiţiile date, se preconizează plecări masive de la campioana din 2016. Gabi Tamaş deja a plecat, iar Constantin Budescu şi Denis Alibec au anunţat că sunt pe picior de plecare.

"Vom vedea, dacă o să continue problemele nu avem ce face. Trebuie să mergem să jucăm pentru că ne dorim să jucăm în Europa.

Reclamă

Sunt destule probleme la club, am înţeles că luna asta încearcă să rezolve din probleme. S-a promis de multe ori şi nu s-a rezolvat mai nimic. Cel mai trist e că nu putem juca în Europa", a declarat Budescu după victoria cu FCSB.
 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Marius Şumudică ştie ce "tricolori" vor fi titulari în România - Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 19:36
Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”