Închide meniul

Viorel Cataramă vine cu o nouă propunere controversată: "Am o soluţie pentru Liga 1!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 8:38 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Viorel Cataramă vine cu o nouă propunere controversată: "Am o soluţie pentru Liga 1!" 

MMA / F.F. via Hepta

Viorel Cataramă

Cataramă ar vrea ca meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj să se joace numai la victorie. Partida este programată pe 3 august, ultima zi în care România poate trimite la UEFA lista cu echipele care participă în cupele europene. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am o soluție pentru Liga 1: meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj să se joace numai la victorie. La scor egal, să fie prelungiri și penalty-uri! Ca o adevărată finală (de campionat)”, a declarat Viorel Cataramă pentru Prosport.

Scenariul care dinamitează fotbalul românesc! Singurul rezultat în care Astra – Craiova va conta în lupta la titlu

După 2-0 pe Arena Naţională, în deplasarea cu FCSB, ardelenii au urcat pe primul loc. Dacă vor reuşi să o învingă pe Universitatea Craiova în Bănie, indiferent care va fi scorul, CFR este din nou campioană.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru olteni, dacă reuşesc să învingă. Lucrurile se complică în momentul în care partida se va termina la egalitate. CFR Cluj va rămâne cu un avantaj de 2 puncte, însă Craiova ar mai avea un meci de jucat cu Astra. 

Acesta lucru este imposibil, în contextul în careluni, 3 august, este data limită când România poate trimit la UEFA lista cu echipele participante în cupele europene. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și