Închide meniul

Victor Becali, despre "afacerea" de 70 de milioane de euro a lui Borcea: "Dacă ar şti şi el de ea, ar fi bine"

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 5:39

Victor Becali, despre "afacerea" de 70 de milioane de euro a lui Borcea: "Dacă ar şti şi el de ea, ar fi bine"

MMA / Maria Studio via Hepta

Victor Becali nu crede că Borcea a făcut o afacere de 70 de milioane de euro

  • Dumitru Dragomir susţine că Borcea a dat un adevărat tun financiar din penitenciar
  • Dezvăluirea lui Dragomir, ironizată de Victor Becali
  • Victor Becali a vorbit şi despre planul de la Dinamo

Victor Becali a reacţionat după dezvăluirea lui Dragomir şi nu a ezitat să ironizeze declaraţia fostul şef la Ligii Profesioniste de fotbal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Domnul Dragomir știe mai bine. Am citit și eu că a făcut o afacere de 70 de milioane de euro, dacă ar ști și domnul Borcea de ea, ar fi bine”, a spus, ironic, Victor Becali la Realitatea Sportivă. 

Victor Becali a vorbit şi despre planul de acum câteva luni, dezvăluit tot de Dumitru Dragomir. Fostul şef al LPF a spus că s-a pus problema ca Borcea să revină la Dinamo alături de mai mulţi oameni de afaceri, iar Victor Piţurca urma să fie antrenor. 

Reclamă

Cum Dumnezeu să vină Pițurcă? Am auzit atâtea variante, că vine Badea, că vine Borcea. Eu nu cred o boabă. O fi fost și numele meu implicat. Dar dacă eu nu cred că era Borcea, înseamnă că nu cred nici de mine. Eu am stat cel mai mult cu Borcea. Într-adevăr, suferă pentru Dinamo, dar nu se va mai întoarce", a mai spus fostul agent FIFA.

Dumitru Dragomir: Eram gata-gata să luăm Dinamo cu 3-4 luni în urmă

Eram gata-gata să luăm Dinamo cu 3-4 luni în urmă. Atunci când se vorbea de Cataramă. Erau nouă persoane, inclusiv Negoiţă, băgate în treaba asta. Erau Nicolae Badea, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Viorel Cataramă, eu, Ionuț Negoiță, care punea şi el 500.000. Mai era un primar care punea bani, dar nu pot să îi dau numele. Şi au mai fost doi inşi.

Reclamă

Pițurcă urma să fie antrenor. Cum să nu vrea? Dacă îi dădeai 500.000 de euro pe an cum să nu vină? În plus, el e prieten cu Neţoiu, cu Borcea, cu mine. Cum să nu îl iei pe Piţurcă antrenor? El nu băga bani”, a declarat Dumitru Dragomir la TelekomSport.

 

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR
Liga 1 • 10:45
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo
Liga 1 • 10:16
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 22:08
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14 apr., 21:00
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 14 apr., 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out