Închide meniul

Urmărire ca în filme în Olanda. A fost recuperată o maşină cu numere româneşti. Ce le-a atras atenţia poliţiştilor!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 19:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Urmărire ca în filme în Olanda. A fost recuperată o maşină cu numere româneşti. Ce le-a atras atenţia poliţiştilor!

Facebook Politie Amstelveen

Doi suspecţi au fost arestaţi

Forţele de ordine din localitatea aflată în suburbia oraşului Amsterdam au reuşit să aresteze doi suspecţi. Totul după ce autoturismul cu numere de înmatriculare din România a trecut în mare viteză. Mai mult decât atât, acesta avea şi un geam spart.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu greu, poliţiştii l-au obligat pe şofer să oprească în zona Saskia van Uylenburgweg. A fost blocată banda de mers şi acesta nu a mai avut pe unde să fugă.

În urma primelor cercetări s-a descoperit că maşina era furată din Franţa în data de 6 iulie. Vehiculul a fost confiscat, iar cele două persoane aflate în el au fost arestate. Cazul a fost făcut public de poliţişti chiar pe pagina lor de Facebook. Ancheta continuă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și