Închide meniul

Tun uriaş dat de o grupare infracţională românească. Interlopii au furat peste 1,2 miliarde de dolari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 9:26

Aceştia copiau datele cardurilor folosite la bancomatele din zonele turistice. Mai mult, grupare de tip mafiot care se numeşte Riviera Maya a reuşit să pună bazele proprtiei companii de bancomate, ce este denumită "Intacash".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, interlopii au montat în interiorul bancomatelor dispozitive prin care copiau datele cardurilor introduse de turişti.

După ce obţineau datele, interlopii creau carduri false cu care sustrăgeau banii din locaţii cât mai îndepărtate, precum India, Taiwan sau Indonezia. 

În prezent, Intacash nu mai oprează în Mexic. Potrivit jurnaliştilor de la KrebsOnSecurity, membrii grupării criminale au mituit autorităţile din Mexic pentru a obţine protecţie. Liderul grupării este Florian Tudor, zis "Rechinul", care este un om de afaceri român cu rezidenţă permanentă în Mexic. Acesta chiar susţine că a fost hărţuit de autorităţile din Mexic. Anul trecut, Tudor a fost reţinut pentru deţinere ilegală de arme, într-un dosar deschis după asasinarea fostului său bodyguard, Constantin Sorinel Marcu.

Florian Tudor este cercetat şi în România pentreu legăturile sale cu crima organizată, tentativă de omor şi şantaj. 

Reclamă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și