Închide meniul

Toaletele publice ar putea deveni istorie! Recomandările experţilor după pandemia de COVID-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 4:42

Toaletele publice ar putea deveni istorie! Recomandările experţilor după pandemia de COVID-19

pixabay.com-JetCarson

Toaletele publice ar putea fi interzise în Marea Britanie

Potrivit Daily Mail, folosirea acestora ar putea fi interzisă de la data de 1 iunie. Asociaţia Toaletelor din Marea Britanie a venit cu un nou set de reguli în privinţa igienizării, pentru a preveni răspândirea COVID-19. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soluţiile propuse sunt extrem de costisitoare, pentru că toaletele publice ar trebui reinventate pentru a putea fi utilizate în continuare de cetăţenii britanici. Se ia în calcul inclusiv folosirea unor toalete publice mixte, destinate atât femeilor, cât şi bărbaţilor. În această situaţie, vor dispărea definitiv pisoarele, iar bărbaţii vor folosi cabinele individuale. Uşa de intrare în aceste toalete mixte va fi comună, urmând ca ieşirea să se facă pe coridoare separate. 

Recomandările experţilor după pandemia de COVID-19

Directorul Asociaţiei Toaletelor din Marea Britanie, Raymond Martin, este îngrijorat de ce s-ar putea întâmpla în momentul în care marile spaţii comerciale se vor redeschide. 

"Toaletele au un efect comercial masiv şi de aceea sunt printre primele care se proiectează în orice nou mare centru comercial. Vom fi nevoiţi să cheltuim sume enorme, dar dacă vrem să ieşim din case, să socializăm, să mergem în parcuri şi la plajă, Guvernul trebuie să se ocupe de această problemă. Vrem să readucem această ţară la viaţă, iar toaletele publice sunt o parte vitală", a declarat Raymond Martin pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și