Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce a fost acuzat că a ajutat un miliardar să fugă de anchetatori: "Nu am apartament în Dubai"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 7:37

Reacţia lui Gigi Becali, după ce a fost acuzat că a ajutat un miliardar să fugă de anchetatori: "Nu am apartament în Dubai"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali spune că nu îl cunoaşte pe miliardar

Gigi Becali l-ar fi ajutat pe Vasil Bozhkov, afaceristul care are o avere estimată la 1.5 miliarde de euro, să fugă în Dubai. Patronul FCSB a dezminţit această informaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu cunosc niciun Vasili… Acum aud la dumneavoastră că e patron la Sofia. Nu l-am cunoscut. Nu am apartament în Dubai. Nu am avut niciodată vreun apartament în Dubai! Este o minciună sfruntată!

Nu îl cunosc şi nu am vreun prieten bulgar. Nu mă interesează şi nici dacă îmi dai gratis vreun apartament în Dubai", a declarat Gigi Becali la România TV.

"Ori merg la biserică şi stau cu călugării sau ascund milionarii prin Dubai? Viaţa mea se rezumă la biserică, preoţi, călugări şi călugăriţe. Nu mă mai interesează oameni de afaceri, mai ales ăia cu bani.

Nu mă interesează şi nici n-am avut şi nu o să am vreodată nici dacă îmi dai gratis vreun apartament în Dubai pentru că n-am ce să fac cu el", a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali l-ar fi ajutat pe Vasil Bozhkov

Bozhkov este chiar acţionar al echipei de fotbal Levski Sofia. Jurnaliştii de la Sportlive au dezvăluit că miliardarul a fugit din Bulgaria ajutat de Gigi Becali şi de fostulul patron al lui Răzvan Lucescu la PAOK, Ivan Savvidis. Conform informaţiilor acestora, finanţatorul lui FCSB i-ar fi pus la dispoziţie un apartament în Dubai.

Vasil este cercetat, în lipsă, pentru şapte capete de acuzare. Printre acestea şi câteva crime. Bozhkov a fost arestat în Emiratele Arabe Unite, dar Bulgaria nu are acord de extrădare. Se fac presiune pentru a putea fi adus în ţara natală. Alături de el au fost băgat în arest şi acţionarul majoritar al lui Levski, Georgi Popov.

Autorităţile i-au confiscat deja o colecţie de antichităţi. Sunt peste 3.000 de piese de o valoare uriaşă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și