Închide meniul

Momentul halucinant când o ursoaică ”prinde” 3 turiste ieșite la plimbare! Ce le face animalul înainte să plece – VIDEO

Florian Ceafalău Publicat: 19 iulie 2020, 11:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Momentul halucinant când o ursoaică ”prinde” 3 turiste ieșite la plimbare! Ce le face animalul înainte să plece – VIDEO

Youtube

  • O ursoaică a "prins" 3 turiste

Moment șocant în Chipinque Ecological Park, de lângă Monterrey, Mexic. Trei femei au fost prinse de o ursoaică în timp ce ieșiseră la plimbare. Acestea au fost filmate de alți turiști în timp ce erau inspectate de animalul curios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ursoaica se pare că a fost atrasă mai mult de una dintre femei, pe care o inspectează de aproape, o miroase de mai multe ori, și chiar se ridică în două picioare pentru a o mirosi mai bine, timp în care femeia, incredibil, își face un selfie!

Celelalte două femei stau speriate și privesc cum ursoaica încearcă să o muște ușor pe femeie și să o zgârie ușor cu ghearele. În cele din urmă, animalul pleacă fără a le ataca agresiv pe cele 3 femei înmărmurite de frică.

Reclamă

Iată mai jos imaginile incredibile cu întâlnirea dintre cele 3 femei și ursoaica:

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile