Închide meniul

Mihai, dispărut în urmă cu 8 ani în Italia, a fost găsit de familie cu ajutorul unei emisiuni TV. Cu ce se ocupă tânărul care are acum 24 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 6:19 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Mihai, dispărut în urmă cu 8 ani în Italia, a fost găsit de familie cu ajutorul unei emisiuni TV. Cu ce se ocupă tânărul care are acum 24 de ani

Rai Tre

Mihai Fernando Vasile a plecat de acasă în urmă cu 8 ani pentru a merge la şcoală, iar de atunci familia nu a mai ştiut nimic despre el. Tânărul avea atunci 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, familia a alertat autorităţile care l-au căutat în zadar ani la rândul. Familia l-a regăsit după 8 ani, cu ajutorul emisiunii „Chi l’ha visto”, care se ocupă cu căutarea persoanelor dispărute în Italia.

Mătuşa şi unchiul lui Mihai au decis să mai încerce o dată să facă un apel prin intermediul emisiunii pentru a-și găsi nepotul. Apelul rudelor a fost difuzat miercuri, 24 iunie 2020. La scurt timp, au apărut informaţii conform cărora acesta ar fi fost văzut în Genova.

Oamenii spuneau că tânărul, în vârstă de 24 de ani acum, obișnuiește să cerșească alături de un câine în fața unui oficiu poștal din localitate.

Nu mă mai așteptam. Vă mulțumim tuturor”, a spus mama, potrivit Corriere della Sera. ”Nu am știut în acești ani nimic. O bucurie uriașă”, a declarat și mătușa acestuia.

Reclamă

Mihai locuia cu mama lui în localitatea Palombara Sabina de lângă Roma în luna mai a anului 2012, când a ieșit din casă într-o după-amiază pentru a merge la un liceu seral din Monterotondo, unde încerca să-și termine studiile, și nu s-a mai întors. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și