Închide meniul

Mărturia românului de 82 de ani care a câştigat lupta cu coronavirusul: "Când mâncai o bucăţică de pâine, parcă luai polistiren în gură"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 15:28

Mărturia românului de 82 de ani care a câştigat lupta cu coronavirusul: "Când mâncai o bucăţică de pâine, parcă luai polistiren în gură"

Monitorulsv

Cosntantin Pentiuc s-a vindecat de coronavirus

Bărbatul de 82 de ani este văduv şi are două fete, ambele doctoriţe în Germania. Constantin Pentiuc a dezvăluit ce a simţit după ce s-a infectat cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din prima zi, îţi afectează creierul… Nu mai judeci, îţi cauţi cuvintele, nu îţi mai aduci aminte. Şi exterior, pierzi mirosul, gustul, pierzi salivaţia în gură. Gura ţi-era mereu uscată, puteai să bei apă oricât. Când mâncai o bucăţică de pâine, parcă luai polistiren în gură… aşa era… nu aveai gust şi nu aveai salivaţie… aspru şi fără gust”, a spus Constantin Pentiuc pentru monitorulsv.ro.

Acesta a văzut cum oameni mai tineri decât el au pierdut lupta cu virusul. 

"Când am intrat în salon am găsit un pacient care era pe pat, cam obez, mare aşa, şi care dădea ochii peste cap. Din când în când mai deschidea ochii şi cerea din ochi ajutor. Nu mai putea vorbi, era albastru la faţă. O tensiune foarte ridicată. Şi am fugit repede la asistentă… am văzut-o pe hol. Au venit l-au luat cu tot cu pat şi l-au dus la tratamente de urgenţă. După jumătate de oră, vine asistenta să culeagă obiectele personale ale lui de pe noptieră, de pe cuier şi aşa mai departe. Zic: Doamnă, dar unde-l duceţi? „Păi, nu-l mai ducem nicăierea, că a plecat el singur”. Decedase deja. (oftează lung) A fost aşa… un şoc”, a mai spus bătrânul. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și