Închide meniul

Marius Csampar nu este lăsat în pace după eliberare. Spune că este hărțuit de un alt fost pușcăriaș

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 11:58

Marius Csampar nu este lăsat în pace după eliberare. Spune că este hărțuit de un alt fost pușcăriaș

Youtube

Marius Csampar

  • Marius Csampar a fost eliberat după 23 de ani
  • Acesta spune că este hărțuit de un alt deținut
  • Cei doi își trimit mesaje online

La scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, Marius Csampar a devenit ținta unui alt fost deținut, Dan Boldizsar, poreclit Montana. Acesta din urmă se pare că a postat niște mesaje jignitoare la adresa lui Csampar, iar bărbatul nu a lăsat gestul fără răspuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între cei doi au avut loc mai multe schimburi de mesaje, mai mult sau mai puțin directe, iar lucrurile par că ajung în instanță. Recent, Csampar ar fi fost sunat de un polițist, care l-a anunțat că Boldizsar a depus plângere împotriva lui, simțindu-se amenințat. Acesta spune că nu crede că persoana respectivă chiar era polițist, dar a ținut să îi transmită un mesaj ”Montana”.

”Am un mesaj pentru domnul Dan Boldizsar. A devenit o pasiune pentru el să mă deranjeze, fără să îl deranjez. Probabil scuzele pe care și le-a cerut acum două nopți au fost false. Într-un fel sau altul își face treaba pervers. Greșit domnul Dan. Azi m-au sunt 2-3 băieți dacă am ceva cu domnul Dan. I-am zis că nu am nimic, doar să șteargă acele mizerii pe care le-a scris despre mine. A zis că nu și-a dat seama. I-am urat sănătate, fericire, să aibă grijă de familia lui, de soție, de copii dacă are și să nu mai deranjeze lumea. Azi m-a sunat unul care e de la IGPR și mi-a zis că domnul Dan mi-a făcut plângere că l-am amenințat online. El știe foarte bine și se vede din filmările mele că nu l-am amenințat. Să îi spui unui om că îl dai în judecată că te deranjează nu e o amenințare, este o promisiune și e cât se poate de legală și toți avem dreptul să ne apărăm”, a spus Csampar.

Reclamă

Acesta i-a promit că îi face plângere dacă nu va înceta să îl ”streseze”, după cum spune chiar Csampar, care dezvăluia cu altă ocazie că nu s-au cunoscut niciodata în penitenciare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, în timpul unui antrenament
Fotbal intern • 27 iun., 11:33
Mihai Stoica nu s-a putut abține: ”O să se supere Dan Petrescu! Sunt foarte multe episoade!”
Rafael Nadal a câştigat Roland Garros 2022
Roland Garros • 6 iun., 17:58
Rafael Nadal surprinde după ce a câştigat Roland Garros 2022: „Cel mai neaşteptat şi surprinzător titlu!”
Marius Csampar
Diverse • 4 iun., 9:53
Cum a ajuns Marius Csampar criminal în serie. Dezvăluire dureroasă: ”Tata era un monstru. Se comporta ca un animal”
Marius Csampar
Diverse • 4 iun., 9:19
Criminalul în serie Marius Csampar, după eliberare: ”O să vă spun cum am făcut crimele”
Marius Csampar
FIGHT • 3 iun., 9:59
Ticul de care Marius Csampar nu poate scăpa după 23 de ani de închisoare. ”O fac și în libertate, nu știu de ce”