Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 propus la FCSB, lăudat şi de propriul antrenor: "Poate face faţă la orice echipă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 5:33

Jucătorul din Liga 1 propus la FCSB, lăudat şi de propriul antrenor: "Poate face faţă la orice echipă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marian Căpăţînă a fost propus la FCSB

FC Voluntari a câștigat cu 2-1 meciul cu Sepsi OSK, din etapa a 4-a a play-out-ului. Ilfovenii au ajuns la a doua victorie consecutivă. Căpăţînă a marcat golul victoriei cu Sepsi. La finalul partidei, antrenorul celor de la Voluntari, Mihai Teja, a vorbit despre jucătorul său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpăţînă şi nu doar el, poate face faţă la orice echipă din Liga 1, nu doar la FCSB. Formăm şi un grup bun, iar acesta este lucrul care mă bucură. Dar până la urmă nu am făcut nimic până acum. Avem meci greu duminică, nu este uşor, dar trebuie să continuăm victoriile, dar şi jocul prestat. Trebuie să avem continuitate în tot ceea ce facem. Sunt mulţumit şi le mulţumesc elevilor mei pentru ce au arătat astăzi (n.r. – marţi)” a declarat Mihai Teja.

Dumitru Dragomir l-a propus pe Căpăţînă la FCSB

"Jucător de mare calitate, nu-l vede nimeni. Cel care a și fost căpitan. Căpățînă, da. E un jucător de Steaua (n.r. – FCSB) titular, nu rezervă. Asta vă spune un profesionist.

Iar Teja a demonstrat că e antrenor. Aici a fost și Bergodi, care e un antrenor foarte bun, dar n-are noroc. Eu vă spun, Teja e antrenor trăsnet! Liniștit, nu-l simți. Ăsta este viitorul antrenor acceptat de patroni", a declarat Dragomir la Digisport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și