Închide meniul

Italienii sunt din nou în alertă. O pisică a băgat patru oameni în izolare. A murit după ce şi-a muşcat stăpâna!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 19:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Italienii sunt din nou în alertă. O pisică a băgat patru oameni în izolare. A murit după ce şi-a muşcat stăpâna!

Profimediaimages

O pisică a băgat frica în italieni

Specialiştii au depistat că animalul era infectat cu Lyssavirus. Este o premieră care dă peste cap lumea medicală. Virusul a fost descoperit până acum numai la un liliac, în 2002. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O pisică i-a băgat în alertă pe medicii italieni

Încă nu se ştie dacă virusul se poate transmite către om. Conform Corriere dello Sport, medicii au decis să nu îşi asume niciun risc. Toate cele patru persoane care au intrat în contact cu pisica au fost băgate în izolare şi sunt sub strictă supraveghere.

"Suntem într-un contact permanent cu Ministerul Sănătăţii pentru a monitoriza situaţia, care este sub control. Este o dovadă că sistemul nostru funcţionează bine, pentru că am identificat cazul imediat şi am luat toate măsurile necesare", a declarat Stefania Saccardi, pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și