Închide meniul

Ion Ţiriac, situaţie fără precedent în România. Autorităţile au stabilit deja pedeapsa pentru miliardarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 12:30

Ion Ţiriac, situaţie fără precedent în România. Autorităţile au stabilit deja pedeapsa pentru miliardarul român

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Ion Ţiriac, probleme în România

Autoritatea de Supraveghere Financiară a amendat Allianz Ţiriac, aceasta devenind o situaţie fără precedent pentru compania condusă de miliardarul român. Impact.ro susţine că, după un control, au fost găsite mai multe erori în calculul taxelor efectuate de firmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vorbim despre o firmă controlată de nemţii de la Allianz şi care îl are pe Ion Ţiriac acţionar ce deţine 45% din procente. ASF va amenda firma lui Ţiriac cu 10.000 de lei. 

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român

În plină pandemie de coronavirus, chinezii anunță că Ion Țiriac nu este cel mai bogat român. Conform unui top realizat de cei de la Hurun Report, președintele Federației Române de tenis a fost depășit de Daniel Dineș, fondatorul companiei Uipath.

Astfel, cu o avere de aproximativ 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost detronat de Dineș, care se clasează pe primul loc în topul miliardarilor din România (1.4 miliarde). 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și