Închide meniul

Încep să se vadă efectele pandemiei. 15.000 de oameni au aplicat pentru 10 posturi disponibile într-o fabrică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2020, 12:42 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Încep să se vadă efectele pandemiei. 15.000 de oameni au aplicat pentru 10 posturi disponibile într-o fabrică

Profimediaimages

Angajatorul a fost luat cu asalt de cereri de angajare

În numai câteva zile nu mai puțin de 15.000 de oameni au aplicat pentru acele posturi. Angajatorul s-a declarat șocat de ceea ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Volumul cererilor pentru locurile de muncă este fără precedent, chiar și dacă ținem cont de recesiunea declanșată de pandemia de coronavirus.

Cu toate că posturile în această firmă, cu creștere rapidă, sunt considerate extrem de atractive, reflectând ambițiile și abilitățile forței de muncă la nivel local, nu am mai întâlnit așa ceva în cei 30 de ani de când ne ocupăm de recrutări", a declarat Steve Smith-Howes pentru Daily Mail.

Nu numai la această fabrică din Birmingham s-a înregistrat o astfel de situație. Săptămâna trecută, 484 de oameni au aplicat pentru a lucra într-un bar din sud-vestul Londrei.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și