Închide meniul

Ilie Năstase, afacere de lux cu familia Simonei Halep!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2020, 8:33 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 17:08

Ilie Năstase, afacere de lux cu familia Simonei Halep!

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ilie Năstase, afacere cu familia Halep

Ilie Năstase nu se uită la bani la 74 de ani şi a intrat în afaceri cu fratele Simonei Halep. El a cumpărat două apartamente în noul bloc ridicat de familia campioanei noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba de două locuinţe în blocul din Mamaia Nord, fiecare având un cost de 80.000 de euro. Conform gsp.ro, apartamentele sunt pentru cele două fete ale lui Nasty, Alessia (17 ani) şi Emma (14 ani).

Simona Halep, afaceri în plină pandemie

Aceasta nu este singura afacere gândită de familia Halep în plină pandemie. Campioana noastră ridică un hotel de cinci stele chiar în centrul Constanței.

Acesta ar deveni al treilea hotel al familiei Halep, după cele din Brașov și din Poiana Brașov. De asemenea, Simona se poate lăuda și cu blocul cu apartamente de lux, în stațiunea Mamaia, de care vorbeam mai sus.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și