Închide meniul

Explicaţiile frapante ale fraţilor condamnaţi la moarte în singura ţară din Europa care mai aplică pedeapsa capitală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 7:15

Explicaţiile frapante ale fraţilor condamnaţi la moarte în singura ţară din Europa care mai aplică pedeapsa capitală

profimediaimages.ro

Fraţii Kostsew au fost condamnaţi la moarte

Cei doi fraţi în vârstă de 19 şi 21 de ani stătuseră la un orfelinat în copilărie, iar victima le făcuse mai multe reclamaţii la poliţie. Stanislaw şi Ilya Kostsew au recunoscut fapta în timpul procesului şi au spus că au aruncat arma crimei într-un râu. Cei doi au admis că înainte de a-şi ucide profesoara consumaseră alcool. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regimul din Belarus este neîndurător în astfel de situaţii. Se estimează că în fosta ţară sovietică au avut loc aproximativ 400 de execuţii în ultimii 30 de ani. 

Explicaţiile frapante ale fraţilor condamnaţi la moarte 

În timpul procesului, cei doi fraţi şi-au cerut iertare pentru fapta îngrozitoare. 

"Probabil că am acţionat aşa pentru că am consumat vodkă. Nu îmi pot explica de ce am ucis-o", a spus Ilya Kostsew, potrivit cotidianului Crimen y Castigo. Fratele său, Stanislaw, a fost doar complice la faptă, dar poate plăti acum cu viaţa. 

"Sper să ni se dea o şansă", a spus acesta, potrivit sursei citate.

Reclamă

Preşedintele Alexander Lukashenko e singurul care mai poate schimba pedeapsa celor doi tineri. Acesta i-a catalogat deja drept "gunoaie umane". Metoda folosită în Belarus pentru condamnaţii la moarte este împuşcarea. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și