Închide meniul

Donald Trump are monopol pe medicamentul minune împotriva Covid-19. Numai el îl poate cumpăra în următoarele trei luni!

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2020, 19:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Donald Trump are monopol pe medicamentul minune împotriva Covid-19. Numai el îl poate cumpăra în următoarele trei luni!

Profimediaimages

Donald Trump a autorizat în luna mai utilizarea medicamentului remdesivir

    Administraţia preşedintelui Donald Trump s-a asigurat că are monopol în cumpărarea de Remdesivir pentru cel puţin trei luni. Informaţia a fost făcută publică de jurnaliştii de la The Guardian.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Donald Trump a cumpărat toate stocurile de Remdesivir

    Conform acestora, americanii au cumpărat toate stocurile din medicamentul minune. Astfel, cel puţin până în octombrie, nicio ţară din Europa sau Asia nu va avea posibilitatea să obţină Remdesivir. Experţii atrag atenţia că este o decizie care va avea repercusiuni grave la nivel mondial.

    "Au acces la aproape toate stocurile de Remdesivir, deci nu a mai rămas nimic pentru Europa", a declarat doctorul Andrew Hill, de la Universitatea Liverpool, pentru sursa citată.

    Reclamă

    Primele 140.000 de doze au ajuns în toate colţurile lumii, dar situaţia s-a schimbat. Conform estimărilor, în Statele Unite vor ajunge aproximativ 500.000 de doze care vor fi produse în iulie, august şi septembrie.

    Sunt probleme mari în America din cauza pandemiei. Au fost confirmate peste 2.5 milioane de infectări cu Covid-19. Ca urmare a creşterii alarmante a numărului de cazuri, guvernatorul din Arizona a decis să închidă pentru o lună barurile, cinematografele şi sălile de fitness.

    Reclamă

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Extra • 13 feb., 9:33
    FOTO
    Rihanna, făcută praf după ce a cântat însărcinată la pauza Super Bowl! ”Cel mai slab din istorie. A jignit jumătate din populație”
    Colaj cu Ion Țiriac și Donald Trump
    Diverse • 9 feb., 17:37
    Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump. Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român: „Totul a durat 20 de minute!”
    David Popovici şi Ion Ţiriac
    Înot • 24 aug., 14:42
    FOTO
    Propunerea uriaşă a miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici! Reacţia campionului nostru
    Mihai Stoica
    Liga 1 • 29 apr., 21:23
    Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”
    Thomas Neubert
    Fotbal intern • 15 feb., 22:37
    Noi probleme din cauza pandemiei la FCSB. „Este infectat cu Covid-19 pentru a treia oară!”. Ce rezultat a primit și Florinel Coman