Închide meniul

Cine este omul căruia Serviciile Secrete îi fac test de Coronavirus la fiecare 3 zile!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 13:41 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Cine este omul căruia Serviciile Secrete îi fac test de Coronavirus la fiecare 3 zile!

DPA Images / Boris Roessler via Hepta

Covid-19

Vladimir Putin, președintele Rusiei, este unul dintre cei mai păziți oameni din lume, securitatea fiind extrem de drastică atât la nivel personal cât și sanitar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serviciile Secrete ruse au luat toate măsurile pentru prevenirea unei catastrofe în opinia lor, și anume infectarea președintelui cu COVID-19.

Astfel, președintele Rusiei a lucrat exclusiv de la distanță în ultima perioadă, folosind conferințele TV în locul întâlnirilor personale. Mai mult, acesta este testat la fiecare 3, cel mult 4 zile, pentru a se detecta o posibilă infecție din stadii incipiente.

Mai mult, liderul de la Kremlin a ordonat instalarea unor tuneluri speciale de dezinfectare a tuturor persoanelor ce trebuie să intre în contact cu el!

Informațiile au fost oferite chiar de Putin, într-un interviu oferit la TV în Rusia, citat de portalul Infobae. Conform acestuia, toate testele de până acum au fost negative.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și