Închide meniul

Cine este deținutul de rang înalt, de 84 de ani, căruia judecătorul nu vrea să îi dea drumul acasă chiar dacă ia COVID

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 mai 2020, 16:33

Cine este deținutul de rang înalt, de 84 de ani, căruia judecătorul nu vrea să îi dea drumul acasă chiar dacă ia COVID

Hepta

Închisoare SUA

Joseph DiNapoli este un bătrân de 84 de ani, ce a primit în decembrie 4 ani și jumătate de închisoare. Acesta suferă de diabet, hipertensiune, glaucom și a suferit mai multe intervenții la inimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plină pandemie, avocatul acestuia i-a cerut judecătorului care se ocupă de cazul său să îl elibereze pe motiv de boală și de ”milă”, însă acesta a refuzat categoric. 

Motivul? DiNapoli este unul dintre mafioții de rang înalt din închisorile din SUA. Acesta este căpitan în una dintre marile familii de mafioți din NY, Lucchese. Rangul este al treilea în ierarhie, după ”boss” și ”underboss”.

DiNapoli este după gratii pentru pariuri ilegale, dar are o carieră prodigioasă în spate, fiind condamnat în trecut pentru crimă, trafic de droguri, șantaj, cămătărie și alte infracțiuni, astfel că judecătorul i-a refuzat eliberarea, spunând că mai bine riscă să ia COVID în închisoare decât să fie liber pe străzi.

Spre deosebire de Italia, acolo unde guvernul a eliberat zeci de mafioți din închisoare de frica pandemiei, în SUA mafioții au fost refuzați de guvern. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere Vezi toate știrile
Citește și