Închide meniul

Ce au făcut polițiștii când au aflat că fiul celebrului traficant El Chapo ține milioane în conturi ca un cetățean normal!

Florian Ceafalău Publicat: 10 mai 2020, 11:47

Ce au făcut polițiștii când au aflat că fiul celebrului traficant El Chapo ține milioane în conturi ca un cetățean normal!

Youtube

Ovidio Guzman

  • El Chapo este cel mai mare traficant de droguri
  • Acesta e închis pe viață în SUA
  • Fiii săi i-au moștenit imperiul de miliarde

El Chapo a lăsat în urma sa un imperiu de peste 10 miliarde de dolari. O mare parte o reprezintă drogurile, dar nici lichiditățile nu sunt puține. Fiii săi au reușit să pună mâna pe afacere deși l-au avut concurent pe fostul asociat, El Mayo Zambada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aparent, urmașii lui El Chapo s-au relaxat după ce au reușit să câștige războiul. Ovidio, unul dintre cei 3 băieți ai traficantului, a pus mai multe milioane de dolari în conturi bancare în Mexic. O greșeală foarte mare, deoarece poliția a aflat imediat.

Drept urmare, conturile au fost blocat iar banii sunt pierduți. Guvernul mexican a anunțat, conform El Pais, că peste 330 de persoane sunt cercetate pentru legături cu cartelul Sinaloa.

Reclamă

Ovidio a mai fost în centrul atenției anul trecut, atunci când a fost arestat pentru câteva ore, atât cât a durat ca asasinii săi să pornească un război pe străzile din Sinaloa, ce l-a forțat pe președinte să îl elibereze.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase
Extra • 3 ian., 12:06
FOTO
Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase. Îl ajută pe „Dodel” să treacă peste „scandalul drogurilor”
Spectacol din Florida, duminică dimineață LIVE în AntenaPLAY! 4 meciuri explozive de MMA
FIGHT • 8 dec., 16:15
Spectacol din Florida duminică dimineață LIVE în AntenaPLAY de la 03:30! 4 meciuri explozive de MMA
Gala Combate Global 8 e LIVE în AntenaPLAY duminică dimineața de la 05:00. Bătăi cu sânge fierbinte sud-american
FIGHT • 19 iun., 4:55
Gala Combate Global 8 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Bătăi cu sânge fierbinte sud-american
A fost haos la SUA - Mexic
Fotbal extern • 16 iun., 11:35
A fost haos la SUA – Mexic. Arbitrul a acordat patru cartonaşe roşii şi a întrerupt meciul din cauza scandărilor
Novak Djokovic, în timpul unui meci
Tenis • 12 feb., 9:00
Novak Djokovic a solicitat un permis special pentru a intra în SUA, pentru turneele Indian Wells și Miami