Închide meniul

Americanul care le cere fanilor o sumă uriaşă pentru a le trimite mesaje. "Vreau să fiu primul care face un milion de dolari!"

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 15:10 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Americanul care le cere fanilor o sumă uriaşă pentru a le trimite mesaje. "Vreau să fiu primul care face un milion de dolari!"

Profimediaimages

Floyd Mayweather îşi taxează fanii cu 999 de dolari

  • A câştigat aproape un miliard de dolari în carieră
  • Niciun sportiv nu a câştigat mai mulţi bani în ultimul deceniu

Fostul campion mondial din box şi-a făcut cont pe site-ul Cameo, cel care le permite celebrităţilor să trimită mesaje personalizate. Fanii trebuie să plătească o sumă importantă pentru a fi contactaţi de cel care a încasat, în ultimul deceniu, aproape un miliard de dolari!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather se îmbogăţeşte şi pe durata pandemiei

Mayweather profită de notorietatea pe care o are şi cere 999 de dolari pentru fiecare mesaj video pe care îl va transmite. "Vreau să fiu prima celebritate care face un milion de dolari pe Cameo", a reacţionat pugilistul.

Reclamă

"Sunt cea mai costisitoare celebritate de pe Cameo. Puteţi primi de la mine mesaje personalizate. Ştiţi ce aveţi de făcut", a spus Floyd în postarea de pe Instagram.

Totuşi, există şi foşti sportivi care îşi taxează şi mai mult fanii. Manny Pacquiao cere 1000$. Mike Tyson a decis să le trimită fanilor mesaje pentru "numai" 300$. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril
Extra • 31 ian., 20:22
„Sunt mândră!” Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti!
Iyanna Mayweather este fiica lui Floyd Mayweather
Diverse • 16 apr., 19:59
Iyanna Mayweather a recunoscut că a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra Jacobs! Ce pedeapsă riscă fiica legendarului Floyd Mayweather
Angajaţii unui restaurant au rămas şocaţi. Ce bacşiş au primit de la un client
Diverse • 28 iun., 11:20
Angajaţii unui restaurant au rămas şocaţi. Bacşiş uriaş lăsat de un client! „Niciodată nu am crezut că mi se poate întâmpla aşa ceva”
Floyd Mayweather şi-a chemat iubita acasă
Diverse • 9 iun., 15:02
FOTO
Floyd Mayweather şi-a chemat iubita acasă după meciul cu Logan Paul. Starul se pregăteşte de nuntă!
Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro
Alte sporturi • 27 mai, 11:55
FOTO
Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro! „I-am spus mamei că m-am retras”