Închide meniul

A murit unul dintre cei mai mari spărgători de seifuri din lume! Câți bani a furat în ”carieră”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 5 iunie 2020, 15:06

A murit unul dintre cei mai mari spărgători de seifuri din lume! Câți bani a furat în ”carieră”

Hepta

FILED - 30 May 2012, Bavaria, Munich: Gold bars of different sizes are kept in a vault at a gold dealer. Gold prices have hit 1,588.13 dollars per ounce, the highest level since 2013, spurred on by concerns about escalating unrest in the Middle East. Photo: Sven Hoppe/dpa

Michael Gurgone, poreclit Mickey Gorila, a murit la 82 de ani. Acesta a făcut parte din celebra organizație mafiotă The Outfit, ce acționează în Chicago. Mickey era cunoscut pentru faptul că era o persoană uriașă, avea o forță de temut, dar mai ales pentru ca era un expert în spart seifuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși era șofer de camion în viața de zi cu zi și fost militar, Gurgone a furat peste 10 milioane din seifuri de-a lungul vieții sale. 4 milioane au fost furate doar în jaful din 1983, de la Balmoral Park Race Track, infracțiune pentru care a stat și 5 ani la pușcărie.

Mickey a colaborat cu hoți celebri precum Paul DiCario sau Paul Panczko. Acesta a reușit ”performanța” de a muri acasă, alături de familie, un lucru rar întâlnit în rândul celor care fac parte din Mafia Italiană.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și