Închide meniul

20 de țări din Europa interzic accesul românilor sau impun restricții la intrarea pe teritoriul lor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 6:36 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

20 de țări din Europa interzic accesul românilor sau impun restricții la intrarea pe teritoriul lor

Mediafax Foto / Dragos Savu via Hepta

Calatori asteapta la terminalul 'Plecari' pentru a se imbarca in avioane in timpul grevei de avertisment a angajatilor Romatsa, in Otopeni, miercuri, 15 iulie 2015. Angajatii Romatsa au asigurat, între orele 11.00 si 13.00, doar o treime din activitate, în cele doua ore în care au fost în greva de avertisment fiind amânate mai multe zboruri. DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO

Dintre cele 20 de state, 14 fac parte din Uniunea Europeană. Ungaria este ultima țară care va impune românilor care intră pe teritoriul ei să stea în carantină. Ministerul Afacerilor Externe a pus la dispoziție lista cu toate țările din Europa și regimul pe care îl au față de cetățenii străini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele 20 state din Europa care interzic accesul românilor sau impun restricții pe teritoriul lor sunt Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Dintre acestea, Finlanda, cu excepția celor care au permis de rezidență, sunt angajați în baza unui contract de muncă, vizitează o rudă de gradul I sau studiază la o instituție de învățământ de acolo, Malta și Lituania sunt țările care au interzis accesul românilor pe teritoriul lor. 

De asemenea, MAE a anunțat că din 15 iulie, românii care vor să intre pe teritoriul Ungariei vor fi plasați în carantină sau izolare la domiciliu, dacă nu vor prezenta două teste COVID prin care să demonstreze că nu sunt infectați.

Cât costă testele anti-Covid pe care trebuie să le facă românii pentru a pleca cu maşina în Grecia

Cetăţenii din Bucureşti au făcut azi testele anti-Covid necesare pentru a pleca spre Grecia cu maşina. Toată lume care întră în Grecia trebuie să prezinte rezultatele negative.

Reclamă

Preţul unui asemenea test rapid este de 390 de lei. Rezultatele sunt primite între 24 şi 48 de ore. Astfel, o familie de patru persoane va cheltui 300 de euro pentru teste.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și