Închide meniul

Cristina Neagu, dezamăgită de deciziile FRH. ”A fost nemulțumită, pe bună dreptate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 18:23

Cristina Neagu, dezamăgită de deciziile FRH. ”A fost nemulțumită, pe bună dreptate”

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Cristina Neagu, dezamăgită de deciziile FRH. ”A fost nemulțumită, pe bună dreptate”

Pandemia de coronavirus a dat peste cap ligile interne de handbal, iar EHF le-a impus federațiilor să înghețe stagiunea actuală. Cei de la FRH s-au conformat, iar CSM București riscă să nu participe în Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Szabo: ”Cristina a fost nemulțumită, pe bună dreptate”

"Cristina Neagu a spus în felul următor: <<Atâta timp cât Federația a venit și mi-a spus că vom relua acest campionat, eu m-am pregătit acasă, singură. Am investit în materiale, în așa fel încât să mă pregătesc, iar după 15 mai să fiu în formă maximă pentru a îndeplini obiectivul clubului>>. Cristina a fost nemulțumită, pe bună dreptate, iar eu sunt în asentimentul ei", a spus Szabo, pentru Digi Sport.

SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București erau la egalitate înainte de întrerupere, ambele cu 43 de puncte, însă CSM avea o partidă în minus. În ceea ce privește meciurile directe, Râmnicu Vâlcea a câștigat în tur cu 20-19, iar la retur CSM și-a luat revanșa, scor 23-22.

Consiliul de Administrație al FRH a hotărât ca atât la feminin, cât și la masculin, să nu se acorde titlul de campioană. Prin urmare, Dinamo București sau CSM București trebuie să aștepte un wildcard din partea EHF pentru a participa în Liga Campionilor.

Crina Pintea: "Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League"

"Asta au crezut că e mai bine şi asta au făcut. E păcat că din cauză că avem o etapă în minus să fie aşa şi din cauza asta e frustrant aşa. După tot ce a fost, cred că meritam să luăm titlul anul ăsta", a declarat Crina Pintea, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

"Din tot sufletul sperăm să primim wild-card, pentru că altfel ar fi mare păcat. Îmi doresc foarte mult să joc în Champions League, de asta am venit la CSM Bucureşti. Altfel, poate ajungeam la o altă echipă. Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League pentru că pentru asta tragem", a mai spus Crina Pintea pentru AntenaSport.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și