Închide meniul

Un luptător depistat pozitiv cu câteva ore înainte să lupte! I s-a pus o mască de urgență

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 9 mai 2020, 9:14

Un luptător depistat pozitiv cu câteva ore înainte să lupte! I s-a pus o mască de urgență

Youtube

Luptător cu Coronavirus

Gala UFC din această noapte este unul dintre puținele evenimente sportive ce au loc în această perioadă. Luptătorii și staff-ul lor au fost testați riguros pentru a nu fi surprize, însă inevitabilul s-a produs. Un luptător și doi oameni din echipa sa au fost depistați pozitiv cu Coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Souza, poreclit Jacare, este un luptător de legenda în MMA și în Jiu Jitsu Brazilian. Acesta urma să lupte cu Uriah Hall, însă meciul a fost anulat.

Problema a apărut chiar înainte ca luptătorul să facă cântarul. Acestuia i s-a pus de urgență o mască, pentru a nu infecta persoanele din jurul său. De asemenea, antrenorii au primit și ei măști. Toți trei au intrat sub supravegherea medicilor pentru ca virusul să nu se răspândească.

Chiar dacă au depistat mai multe persoane cu Coronavirus, organizatorii galei au declarat că evenimentul va merge mai departe așa cum era programat. Toți ceilalți luptători au ieșit negativ la testare, la fel și antrenorii lor. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și