Închide meniul

Ticul de care Marius Csampar nu poate scăpa după 23 de ani de închisoare. ”O fac și în libertate, nu știu de ce”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 9:59

Ticul de care Marius Csampar nu poate scăpa după 23 de ani de închisoare. ”O fac și în libertate, nu știu de ce”

Youtube

Marius Csampar

A comis 6 crime și a stat 23 de ani la închisoare. Marius Csampar se declară un om reabilitat. Acesta a fost eliberat de 3 săptămâni și se acomodează cu greu la viața în libertate. Într-o înregistrare pe pagina sa personala de Facebook, Csampar spune că vrea să renunțe la obiceiurile din închisoare, dar îi vine greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu reușește să scape de un tic avut după gratii, acela de a ascunde telefonul sau tableta atunci când scârțâie o ușă. Ticul este rămas de la pușcărie, atunci când Csampar era atent să nu fie prins de gardieni cu telefonul la el.

”Este frumos în libertate. Am un singur tic, când mai scârțâie ușile am tendința de a piti telefonul sau tableta (n.r. pentru a nu fi prins de gardian), dar o să scap și de asta. Restul le-am lăsat în spatele porții (n.r. închisorii; a renunțat la ele) că nu am nevoie de ele. Am lăsat și jargoanele și șmecheriile. Vreau să scap de obiceiurile de acolo și să le iau pe cele de afară, să intru în rând cu lumea. Eu am fost mereu deschis, am spus ce am simțit. Fiecare în viață e liber să spună ce vrea”, a spus Marius Csampar într-o înregistrare.

Moda telefoanelor în pușcărie nu este nouă. Mai mulți interlopi au postat imagini și chiar filmulețe din pușcărie semn că deținerea unui telefon după gratii a devenit ceva obișnuit.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și