Închide meniul

Familia unui milionar celebru, decimată de COVID! 20 de rude sunt infectate, tatăl său e în comă

Florian Ceafalău Publicat: 19 mai 2020, 16:18

Familia unui milionar celebru, decimată de COVID! 20 de rude sunt infectate, tatăl său e în comă

Hepta

Khabib și Putin

  • Tatăl lui Khabib Nurmagomedov e în comă
  • Peste 20 de runde sunt infectate cu COVID
  • Luptătorul se roagă pentru tatăl său

Familia lui Khabib Nurmagomedov este devastată de COVID. Peste 20 de rude au ajuns la spital, fiind infectate cu virusul care a pus stăpânire pe toată planeta. Dintre toți, tatăl luptătorului este în starea cea mai gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost dus la Moscova și pus în comă indusă, după ce a avut probleme mari la inimă. ”Starea lui este foarte gravă. Ne rugăm în fiecare zi la Allah pentru a ni-l lăsa pe tata pe Pământ aici cu noi. Anul trecut a avut o operație la inimă, iar acum virusul îi afectează inima”, a spus luptătorul. Tatăl lui Khabib, Abdulmanap, este antrenorul său de când era mic. 

În vârstă de 57 de ani, acesta l-a transformat pe fiul său în unul dintre cei mai cunoscuți și mai buni luptători din lume, acesta fiind campionul UFC la categoria ușoară, fiind considerat la monentul actual luptătorul musulman cel mai popular din lume!

Reclamă

Khabib are peste 20 de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și o avere de zeci de milioane de dolari, obținută din bursele uriașe pe care le-a încasat, în special din meciul cu Conor McGregor. De altfel, confruntarea cu luptătorul irlandez este cea care l-a făcut celebru pe Khabib la nivel mondial.

Acesta a ajuns să îl cunoască chiar pe Vladimir Putin (foto sus, cel cu cămașă albă este tatăl său), după victoria din meciul cu McGregor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic a ajuns de urgență la spital!
Liga 1 • 19 feb., 17:05
Mircea Rednic a ajuns de urgență la spital! Comunicatul oficial al celor de la UTA: „A simţit o uşoară stare de ameţeală!”
Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital
Extra • 9 ian., 14:10
Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital. Anunțul de ultimă oră al turcilor
Ezequiel Lavezzi a fost înjunghiat în stomac
Extra • 20 dec., 18:08
Ezequiel Lavezzi ar fi fost înjunghiat în stomac! Fostul jucător al lui PSG, transportat la spital. Informaţii uluitoare
Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular
Extra • 29 iun., 11:03
Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular: „Dumnezeu nu mă lasă la greu!”
McGregor a băgat mascota în spital! Ce s-a întâmplat între cei doi la mijlocul terenului
FIGHT • 11 iun., 11:25
McGregor a băgat mascota în spital! Ce s-a întâmplat între cei doi la mijlocul terenului