Închide meniul

Explicația pentru care fosta soție a lui Michael Jordan nu apare în "The Last Dance"

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 9:51

Explicația pentru care fosta soție a lui Michael Jordan nu apare în "The Last Dance"

Profimediaimages

Michael Jordan nu apare în niciun cadru alături de Juanita Vanoy

  • Juanita Vanoy nu apare în documentar
  • A primit o sumă uriașă în urma divorțului de Michael Jordan
  • Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat de ce fosta soție a legendei lui Chicago Bulls nu apare în niciun episod. Juanita Vanoy a stat 17 ani alături de starul american, fără a avea vreo apariție în documentarul Netflix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juanita Vanoy lipsește din "The last dance"

Michael Jordan a divorțat de soție în 2002, dar anunțul oficial a fost făcut patru ani mai târziu. A fost o despărțire costisitoare pentru multiplul campion din NBA. Juanita Vanoy ar fi primit atunci aproximativ 168 de milioane de dolari. 

Scenaristul documentarului despre Jordan, Jason Heir, a evitat să ofere prea multe detalii despre faptul că nu apare niciun cadru cu Juanita.

Reclamă

"Nu era interesat despre opiniile pe care le aveau soțiile și copiii. Au apărut exact personajele pe care și le-a dorit să le vadă, cele care să relateze momentele din toate puncte de vedere", a declarat Heir pentru The Athletic.

Prezentatoare sportivă la CBS Radio, Damon Amendolara a explicat motivul pentru care Juanita Vanoy nu a fost invitată să facă parte din "The last dance".

Reclamă

"Juanita nu a apărut din dorința de a-l proteja pe Michael. Ori ea nu a vrut să fie prezentă, ori Michael și-a dorit să nu o vadă. Este, cu siguranță, un decalaj important în acest film", a reacționat Amendolara.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Michael Jordan a vândut Charlotte Hornets
Baschet • 4 aug., 10:29
Michael Jordan a vândut Charlotte Hornets! Tranzacţie de 3 miliarde de dolari
Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan
Extra • 13 iul., 11:00
Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan: „Evenimentul a costat 10 milioane de dolari”
Michael Jordan a reacţionat după ce fiul lui, Marcus, s-a cuplat cu fosta soţie a lui Scottie Pippen
Extra • 4 iul., 12:24
FOTO
Michael Jordan a reacţionat după ce fiul lui, Marcus, s-a cuplat cu fosta soţie a lui Scottie Pippen! Nu e de acord cu relaţia!
O pereche de ghete purtată de Michael Jordan, vândută pentru 1.38 milioane de dolari
Baschet • 16 iun., 13:04
O pereche de ghete purtată de Michael Jordan, vândută pentru 1.38 milioane de dolari
O pereche de încălţăminte sport purtată de Michael Jordan, vândută pentru o sumă record
Baschet • 12 apr., 9:08
O pereche de încălţăminte sport purtată de Michael Jordan, vândută pentru o sumă record! Anunţul făcut de o casă de licitaţii celebră